Goedkoop en snel uw briefhoofden drukken doet u eenvoudig bij Drukland.be

Professionele communicatie (intern of extern) wordt al jarenlang geschreven op specifiek bedrukt briefpapier. Hoewel dit vroeger meestal beperkt bleef tot standaard papier bedrukt met het logo en de gegevens van het bedrijf, wordt nu meer gebruik gemaakt van de volledige oppervlakte van de briefhoofding. Dit biedt veel nieuwe mogelijkheden waar creatieve designers gretig gebruik van maken. Voor het maken van briefpapier met briefhoofden voor professionele correspondentie, offertes, facturen en meer bent u bij Drukland.be aan het juiste adres.

Waarom uw drukwerk drukken bij Drukland?

Wij geloven dat de kwaliteit van de bedrukking van het briefpapier erg belangrijk is. Ook al heeft u het best mogelijke briefpapier ontwerp, als dit niet goed gedrukt is zal dit een slecht beeld geven van uw organisatie of bedrijf. Bij Drukland.be zijn briefhoofden te bestellen op verschillende papiersoorten. De meest gebruikte papiersoort “Bankpost” wordt gedrukt op houtvrij offset papier.

Bent u op zoek naar briefpapier dat een natuurlijke elegante uitstraling heeft en ook nog eens milieuvriendelijk is? Kies dan voor het milieuverantwoorde “FSC biotop“ papier.

Briefhoofden worden altijd gedrukt op een A4 formaat (210 x 297 mm) en zijn uiteraard geschikt voor laserprinters. U heeft dan ook de keuze uit 120 grams lasergeschikt briefhoofden en 90 grams lasergeschikt briefhoofden.

Briefhoofden drukken in full color!

Alle briefhoofden worden verzorgd in offset druk. Voor het bedrukken van briefhoofden hebt u de keuze tussen enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking in full color. Daarnaast is het ook mogelijk om uw briefhoofden in 1 kleur PMS2 kleuren PMS of 3 kleuren PMS te bestellen.

Geniet zo snel mogelijk van onze absolute prijstoppers en laat uw briefhoofden en briefpapier drukken bij Drukland.be!

Bent u geintereseerd in andre producten zie hier:
Flyers drukkenBriefhoofden drukkenFolders drukkenNaamkaartjesAffiches drukken,  Postkaarten,  Roll-up banners

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment